Wij beloven

Hoe zou het zijn om bij het resultaat te beginnen wanneer je iets nieuws leert? Verborgen Potentieel doet dit voor jouw empathisch vermogen.

Het is makkelijk gezegd dat Verborgen Potentieel een uniek programma is. Niet vergelijkbaar met andere business trainingen. Zo’n claim moeten we onderbouwen. En moeten meer meebrengen dan het cijfer 9 dat we van onze eerdere deelnemers kregen.

Waarin is Verborgen Potentieel dan daadwerkelijk anders dan een training “Empathisch luisteren” of “Non-verbale communicatie”? Het verschil zit hem in de ervaring. Op deze dag sla je de steile leercurve tijdelijk over en ervaar je direct hoe het is als je in de buurt van jouw maximale potentie komt.

Al meer dan twintig jaar werkt Jan Pieter van Lieshout met zijn dancescan methodiek in alle lagen van het (internationale) bedrijfsleven om “weg te nemen wat mensen verdeelt en te benadrukken wat mensen verbindt”. Meer dan 20.000 mensen hebben het opmerkelijke resultaat ervaren. Zijn instrument is gebaseerd op empathie, beweging en non-verbale communicatie.

Zijn collega Peter Rombouts past zijn eigen, maar vergelijkbare, instrument van de Dance Dialogue toe op probleemsituaties in organisaties.

Tijdens Verborgen Potentieel mag je even in de schoenen van Jan Pieter en Peter staan. Zij laten jou zelf ervaren hoe het is om te werken met dit empathisch vermogen. Iedereen heeft het in zich!

Het blijft niet alleen bij de ervaring, we zouden onszelf niet serieus nemen als we niet zoeken naar de achterliggende mechanismen. Robin Heukels neemt je mee in vogelvlucht naar relevant onderzoek uit psychologie en neurowetenschappen.

Tijdens deze dag, die overigens ook gewoon erg leuk is en met goed eten, ervaar je letterlijk wat voor jou mogelijk is als je empathische vermogens inzet. Is hiermee een nieuwe vaardigheid verankerd? Dat niet, maar je gaat naar huis met een duidelijk zicht op jouw mogelijkheden. Mogelijkheden die je steeds vaker vertalen naar vaardigheden na je deelname.